Skjult fra vejen bag tæt buskads og træer ligger CASA M nænsomt placeret på kanten af en skråning mod vandet. Ankomsten til huset er karakteriseret ved, at man bevæger sig langs en teglmur, der griber ud i landskabet og leder beskueren ind i husets primære fordelingszone – den dobbelthøje hall.

Husets funktioner er fordelt, så fællesområderne ligger i stueetagen, mens de private værelser ligger oppe på første sal. Når man kommer ind i hallen, kan man se gennem rummet og blikket ledes ud mod vandet og horisonten. Det dobbelthøje rum har et stort ovenlysvindue i taget, så man kan lade blikket vandre fra havet mod himlen. Oplevelsen af at være omgivet af natur er således allestedsnærværende. I den sydvendte ende af huset finder man et generøst køkkenalrum, der åbner sig direkte op mod et udendørs spiseområde. Mod nord ligger husets stue, der har mere privatkarakter og egen privat gårdhave tilknyttet.

Det arkitektoniske koncept består i to skarpe rektangulære teglformer, der er stablet, så det øverste er en smule bredere end det nederste. Præcise og vel dimensionerede udskæringer giver plads til overdækkede uderum og en tagterrasse mod morgensolen og havet. I stueetagen fortsætter teglskiverne ud i landskabet og indrammer dermed uderummene på en måde, som ophæver grænsen mellem inde og ude.

Interiøret bærer præg af modsætningsfyldte, men dog raffinerede materialer som rå betonvægge, egetræslister i loftet og natursten i saunaen. På samme måde iscenesættes eksteriøret gennem mødet mellem det rå og upoleret op i mod det forfinede, som eksempelvis belægningen i granit og bede i cortenstål mod husets lyse teglsten.